BABO Norge AS («billettformidler») formidler billetter på vegne av arrangør(er). Billettene kjøpes av arrangør via oss som billettformidler. Det er billettkjøpere sitt ansvar å sjekke opp eventuelle vilkår for arrangementet hos ansvarlig arrangør. Billettformidler og arrangørs vilkår aksepteres ved kjøp.

Alle oppgitte priser er i NOK og inkluderer moms og avgifter.

Alle forespørsler om refusjon, prisavslag eller annet må rettes direkte mot arrangør.

Billettformidler har fult ut levert sin tjeneste mot billettkjøper i det øyeblikket billettkjøpet har mottatt billetten(e) sine på e-post til den oppgitte e-postadressen. Hver billett har en unik kode og billetten vil kunne benyttes av andre om den blir gjort kjent. Det er billettkjøper sitt ansvar at korrekt e-postadresse blir oppgitt slik at de ikke havner i uvedkommendes hender.

Arrangører forbeholder seg retten til å avlyse eller endre tidspunkt for arrangementer. Dette er fult ut arrangørs ansvar og spørsmål vedrørende dette må rettes mot arrangør.

BABO Norge AS godtar betaling via betalingstjenesten DIBS Easy (av Nets) med følgende korttyper: Visa og MasterCard.

Det er DIBS som håndterer alle kortopplysningene dine, og de oppfyller kravene til PCI-DSS og bruker den teknikken som kreves for å garantere din sikkerhet ved kortbetaling.

Angrerett

Angreretten gjelder ikke ved kjøp billetter (jfr Angrerettloven §12).

Angrerettloven kapittel 5 §19 tar for seg begrensninger i angrerettsloven. Punkt b sier at: ‘Ved annet fjernsalg enn telefonsalg gjelder angreretten ikke for enkeltstående tjenester dersom selgeren ved avtaleinngåelsen forplikter seg til å levere tjenesten på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom’. Enkeltstående tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom er for eksempel teater-, kino-, konsert- og flybilletter. I slike tilfeller er man i stedet henvist til de avbestillingsregler som gjelder.

For mere informasjon, se: https://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/

Annet

 

Top

Logg inn


Registrer deg
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Glemt passord?